Comby-Det 25KG (motorri) 5/CD25

logo chimigal header  • Description
  • Specifications
Brand: CHIMIGAL

Organic Food

Ne jemi Liredi Auto!

Ne jemi  nje kompani qe operon ne tregetimin e pjeseve te kembimit,lubrifikanteve,filtrave per automjetet.Me me shume se 20 vjet eksperience ne kete treg 

Libri i Klienit

  • Besian Alimadhi

    Gjetja e partnerit te duhur te biznesit ne shqiperi ishte e mundimshme. Tek Liredi Auto gjeta partnerin dhe njerezit e duhur per te bere biznes

  • 1
  • 2

Kontakt

  info (@) lirediauto.al
  +355 4 222 1313
  +355 4 245 1113
Rruga "Dritan Hoxha"
(Ish mensa e shkollles se partise)

Lidhuni me Ne