Miresevini!

Language:

Page Title BG

About Us

Rreth Nesh.

LIREDI AUTO eshte nje kompani e cila operon ne sektorin e pjeseve te kembimit,
vajra lubrifikante, filtra (kamiona-vetura), aksesore te ndryshem etj.
Kompania jone eshte themeluar ne vitin 1994 dhe ne vitin 2003  merr emrin LirediAuto .
Kompania tashme numeron  shume vite eksperience ne kete treg.
Kjo rritje e qendrueshme gjate ketyre viteve tregon me se mire per besimin e krijuar ndaj
klienteve tane duke u kujdesur gjithmone qe tiu ofrojme nje sherbim teper cilesor.
Personeli yne i kualifikuar ben ceshte e mundur per te plotesuar kerkesat e klienteve tane.
Gama e gjere e produkteve origjinale dhe konkuruese qe ne disponojme  ben qe ne te jemi zgjedhja ideale per riparimin e automjetit tuaj.


THE CHROMIUM FEATURES

Our mission

We offer many packages for web hosting – all to suit your business requirements. Our packages are very affordable, including emails if needed, we support.

Our values

We offer many packages for web hosting – all to suit your business requirements. Our packages are very affordable, including emails if needed, we support.

Our solution

We offer many packages for web hosting – all to suit your business requirements.

Our Perfect Team

George Michael Lee

General Director

“The fool doth think he is wise, but the wise man knows himself to be a fool.”


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram

Jane Doe

Art Director

“A woman is like a tea bag; you never know how strong it is until it’s in hot water.”


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram

Staneley Deo

Marketing

“It is better to be hated for what you are than to be loved for what you are not.”


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram

Jeniffer Baker

Designer

“Good friends, good books, and a sleepy conscience: this is the ideal life.”


Facebook


Twitter


Google-plus


Instagram

Some Numbers

+
Happy clients
Languages
+
Years of work
+
Cups of coffee