Super furnizimi i ri nga TURQIA 05/10/2021

Super furnizimi i ri nga TURQIA 05/10/2021

FURNIZIMI I RI NGA TURQI ME PJESE DHE AKSESORE.

DIFUZORE , BODY KITS , SINJALE KAMIONI , XHAM PASQYRE , MBULESA MAKINE , MBESHTJELLESE SEDILJE ETJ.

PER TE PARE TE GJITHE PRODUKET E REJA QE KANE ARDHUR ME KTE FURNIZIM KLIKONI KETU.